AG toppWeb

Takstmann Grundetjern AS største profesjonelle brukere er: Flere av de ledende eiendomsmeglerfirmaer i regionen, banker, advokater og eiendomsselskaper.

Huseiernes Landsforbund, avd Vest-Agder har Arild Grundetjern som en av sine lokale takstmenn. Dette har sammenheng med at jeg har samarbeidet med Grundetjern siden 1994, da han og jeg sammen lanserte det som den gang het Tilstandsrapport på Sørlandet. Grundetjern er idag en av landsdelens mest erfarne takstmenn."

Huseiernes Landsforbund avd Vest-Agder, Fylkesleder Espen Solum


"Vi har samarbeidet med takstmann Arild Grundetjern i mer enn 15 år. For oss er det viktig at de takstmenn vi samarbeider med representerer solid bygningsfaglig innsikt, samtidig som at man også skal fremstå på en slik måte at både selger og kjøper får tillit til det arbeidet takstmannen gjør. Vi har lært Arild å kjenne som en takstmann som står for disse verdiene og gir en ærlig tilbakemelding på hvordan eiendommen fremstår."

EiendomsMegler 1 Kristiansand,
Eiendomsmegler MNEF / Faglig leder Janne Fjellvang


"Jeg har 25 års erfaring i meglerbransjen på Sørlandet, først som gründer av ABCenter og jobb der i 24 år, for så å starte Plussmegleren. Første året ble Plussmegleren største eiendomsmegler i Kristiansand med en markedsandel på 20 %. Hovedårsaken er dyktige meglere og et bra serviceapparat. I 17 av disse årene har takstmann Arild Grundetjern vært mitt førstevalg når jeg skal bestille boligsalgsrapport. Hans faglige kunnskap om bolig er hovedårsaken til mitt førstevalg, men vi meglere lever under tidspress. Det unike med Arild er at han leverer boligsalgsrapporten meget raskt etter bestilling. Videre er hans service i etterkant av en rapport upåklagelig. Kunder er velkommen til å kontakte han hvis de har spørsmål om rapporten eller lurer på noe vedr. boligen som de skal kjøpe. Jeg gir takstmann Arild Grundetjern mine beste anbefalinger og bruker han mer enn gjerne i 17 nye år (da er jeg 74!)"

Plussmegleren, Markedssjef og Megler MNEF Dag Thomassen


"Arild Grundetjern er en av de takstmennene vi benytter til å avholde boligsalgsrapport for våre kunder. Vi er veldig tilfreds med hans arbeid, da han gir utfyllende og seriøse rapporter, samt er veldig effektiv og serviceinstilt, hvilket er viktig for oss. Han anbefales på det varmeste."

Meglerhuset Sædberg,
Daglig leder Inger Sædberg BirkenesMestermerke

logo medlem01x


Takstmann Arild Grundetjern AS
Auglandsveien 16 D
4620 Kristiansand


Telefon: 919 98 000